Bij Sense of Beauty zien we iedere huid als individu, de huid weerspiegelt uw gezondheid: des te meer reden om er zuinig op te zijn. Wij, als schoonheidsspecialistes, begeleiden u in drie fases naar een gezonde huid.

Als LOOkX huidcoach maken we gebruik van een programma voor een uitgebreide huidanalyse, die de basis vormt voor de keuze van de gezichtsbehandeling .

Bij de gezichtsbehandelingen van LOOkX Skincare staan de drie fases centraal:

1. De huid in balance brengen.

In deze fase brengen we de huid in haar natuurlijke conditie. Pas daarna werken we aan het verbeteren van de huidstructuur of het aanpakken van een huidprobleem. In deze fase ligt de boventoon bij het zuiveren, herstellen en beschermen van de huid.

2. De huid conditioneren met een van de series:3 fases

Deze behandeling gaat vochtverlies tegen, transporteert het vocht en houdt het ook nog eens vast.

Deze behandeling brengt de talgproductie effectief voor een langere tijd in balans.

Deze behandeling geeft de huid een energiebooster. Het vitaliseren en stimuleren van de huid staan centraal bij deze behandeling.

Deze behandeling verstevigd de huid en reduceert rimpeltjes. Samen met de producten werk je intensief tegen huidveroudering en vertraag je het verouderingsproces.

3. De huid beschermen en in topconditie houden met de Enhance-lijn.

In deze fase verdient de huid het allerbeste. Het bewaken van de conditie en extra bescherming tegen uv-straling zorgen voor een optimale geconditioneerde huid.