Make-up


Make-Up

Make up LookxEen make-up behandeling kan bij Sense of Beauty variëren van een persoonlijk advies tot het leren aanbrengen van uw eigen make-up. Een advies om voor ieder moment de juiste make-up aan te brengen is voor velen belangrijk. Hierbij kunt u denken aan een bruidsmake-up of een feest make-up.

Trouwen

Voor de mooiste dag van uw leven, wilt u er op uw mooist uitzien. Dat de bruidsmake-up de hele dag goed blijft zitten is dan ook een vereiste. Wanneer u in de salon komt of wij komen bij u thuis voor de bruidsmake-up, houden wij als professionele visagisten uiteraard rekening met de make-up voor op de foto’s.

Workshop

Meerdere malen per jaar wordt er met LOOkX een workshop georganiseerd. Hierbij draait het met name om de technieken en vaardigheden die u aangeleerd krijgt zodat u zelf een passende make-up kunt creëren.

In een groep van maximaal 6 personen krijgt u direct de mogelijkheid om dit alles toe te passen. Aan het eind van de workshop is er de mogelijkheid om de gebruikte producten aan te schaffen. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.