Partners


Partners

Bij Sense of Beauty werken wij samen met diverse partners. Wij geloven in samenwerking met partners waardoor de organisatie wordt versterkt, daarom houden wij het aantal beperkt en kiezen wij voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Hieronder meer informatie over de drie partners van onze salon.

LOOkX

LOOkX

Bij Salon Sense of Beauty werken wij met het product LOOkX. De producten van LOOkX zijn ontwikkeld in samenwerking met een gerenommeerd Zwitsers laboratorium en drie internationale cosmetische artsen. Daarnaast gebruikt de huidverbeteringslijn het maximaal wettelijk toegestane percentage actieve werkstoffen. Samen met een unieke samenstelling van ingrediënten kunnen deze werkstoffen dieper in de diepere huidlagen doordringen. Je huid wordt als het ware weer opnieuw geprogrammeerd en je huidstructuur wordt verbeterd. Wij geloven in deze unieke manier van behandelen.

 

Academie

De oprichter van Académie Scientifique de Beauté was een wetenschappelijk visionair. Hij was steeds op zoek naar cosmetische doeltreffende producten. Hij ontwikkelde een professionele esthetische diagnose-methode die de link legt naar de medische diagnose. Deze unieke aanpak in huidverzorging van Académie Scientifique de Beauté is gebaseerd op resultaat. Ze maken gebruik van uitsluitend de meest pure en actieve ingredienten voor de huidverzorgingsproducten.
Académie Scientifique de Beauté biedt verschillende lijnen aan zodat er voor iedereen een passend product is. In de salon werken we voornamelijk met de huidverzorgingslijn van de aromatherapielijn en geven we u graag advies over de uitgebreide zonbeschermings producten van Academie.
Al de producten van Académie Scientifique de Beauté de Paris zijn van natuurlijke ingredienten gemaakt en niet op proefdieren uitgetest.

Manage Your Skin

is een merk met producten die een optimale verzorging geven “strictly for men”. Het productconcept van Manage Your Skin bevat individueel samengestelde verwen- en speciaal behandelingen voor gezicht en lichaam. Vakkundig advies en effectief gebruik is het motto. Voor een optimale verzorging met resultaten van een hoog “je lekker voelen” gehalte. Producten van Manage Your Skin zijn in Nederland en Oostenrijk uitgeroep tot beste mannenproduct 2010

Janssen Cosmetics

Janssen cosmetics staat voor kwaliteit van producten, ondersteund door wetenschappelijke productontwikkeling, dermatologische tests en werkzaamheidonderzoek.
Het gebruik van actieve bestanddelen die overeenkomstig de laatste wetenschappelijke inzichten zijn ontwikkeld en waarvan de veiligheid en werkzaamheid wetenschappelijk is bewezen.
De producten van janssen cosmetics vallen onder de noemer cosmeceuticals. Maar wat zijn cosmeceuticals nou precies?
Cosmeceutische producten hebben biologische actieve werkstoffen met medische voordelen. Dermatologisch onderzoek heeft aangetoond dat cosmetische producten met bio-actieve ingrediënten veel betere resultaten leveren dan de reguliere cosmetische ingrediënten.
JANSSEN COSMETICS biedt met de Cosmeceuticals een groot aantal schoonheidsbehandelingen aan, die uitsluitend door schoonheidsspecialisten in onze schoonheidssalon word uitgevoerd. De aandacht gaat hierbij met name uit naar de actieve bestanddelen en behandelingsmethoden

Glad Skin

De gerichte aanpak voor mensen met huidproblemen
Veel mensen met huidproblemen zijn drager van de Staphylococcus aureus bacterie op de huid. Die veroorzaakt en verergert veel inflammatoire huidaandoeningen, zoals acne, eczeem, rosacea en huid- en scheer-irritatie. Gladskin producten met het enzym Staphefekt™ zijn de eerste ter wereld die alleen deze bacterie doden.
In tegenstelling tot andere producten laten Gladskin producten de goede bacteriën – die essentieel zijn voor een gezonde huid – met rust. Deze aanpak helpt het herstel van een uitgebalanceerd huid-microbioom, noodzakelijk voor een gezonde huid. We noemen dit bacteriële huidbalans.
Gladskin producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en geschikt voor dagelijks gebruik voor iedereen, van jong tot oud. De producten bevatten een minimum aantal ingrediënten en zijn vrij van agressieve conserveringsmiddelen, parabenen en parfum.