Winternieuws 2016


Nieuwe locatie!

Verhuizing salonDe afgelopen tijd is er hard gewerkt aan onze splinternieuwe salons op de Tjalk in Bodegraven. Vanaf 2016 bent u welkom op deze nieuwe locatie. Sense of Beauty verhuist naar een fijne plek waar u vanaf 4 januari 2016 voor de deur kunt parkeren. Klik hier om te zien waar u ons kunt vinden vanaf 2016.

Wanneer u de salon betreedt kunt u direct de trap op naar onze verdieping. Wij hebben een prettige ruimte centrale ruimte gecreëerd waar u bij binnenkomst terecht komt. In  de twee behandelruimtes kunt u weer van onze heerlijke behandelingen genieten.

Wij kijken er naar uit om u vanaf 2016 te ontvangen in onze nieuwe salon op Tjalk 13C in Bodegraven!

Feestdagen 2015

In de aanloop naar de feestdagen hebben wij samen met onze partners een leuke goodiebag samengesteld…. Kom naar de salon en laat u aangenaam verassen!
Tijdens de feestdagen vanaf 25 december 2015 tot 4 januari 2016 zijn wij gesloten, in deze periode zijn wij druk met de verhuizing van de salon. We begrijpen dat u natuurlijk het liefst stralend en ontspannen de feestdagen in gaat…. vergeet dus niet om nog telefonisch een afspraak te maken. Het team van Sense of Beauty wenst u alvast prettige feestdagen!

Partners & korting

Ook op onze nieuwe locatie bent u uiteraard van harte welkom. En om u kennis te laten maken met onze partners hebben wij een speciale actie! Wij stellen deze twee partners graag aan u voor.

GewichtsconsulenteGewichtsconsulente

Als gewichtsconsulente zal Carla de Lange regelmatig bij ons aanwezig zijn namens haar bedrijf Pondus and More. Carla helpt u ontdekken wat een gezond eet,- en leefpatroon is en helpt u op een verantwoorde manier uw gewicht te beheersen. Kijk voor meer info op www.pondusandmore.nl

Masseuse

Yentel_Logo_CMYK (2)
Tevens stellen wij u graag voor aan Joyce van Rijn. Als masseuse heeft zij al ruim 20 jaar ervaring met verschillende disciplines als het gaat om massage. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ontspanningsmassage, sportmassage, spatadermassage, zwangerschapsmassage, babymassage of massage bij kanker. Kijk voor meer info op www.massagepraktijkyentl.nl

Korting!

Samen met onze partners van Sense of Beauty bieden wij u 10% korting op uw eerst volgende behandeling bij een van ons. Download snel de kortingsvoucher!
10 procent korting