Nagelstyling


manicure_ori

Handen worden gezien als uw visitekaartje, daarom is het verzorgen van de handen belangrijk. Het vijlen van de nagels en verzorgen van de nagelriemen zijn hier een onderdeel van. In de manicure behandeling wordt hier ruimschoots aandacht aan besteed. De handen ondergaan een zachte scrubbehandeling waarna er een verzorgende handcrème wordt aangebracht. Het aanbrengen van strip lac behoort uiteraard ook de mogelijkheden. Lees hier meer over de strip lac.

In de drukke hedendaagse wereld wordt de verzorging van de voeten steeds belangrijker voor zowel vrouwen als mannen. Om de voeten eens lekker te laten verwennen is er de cosmetische voetbehandeling. Deze behandeling bestaat uit een scrubbehandeling, nagels knippen en een heerlijke voetmassage. Wij zorgen ervoor dat uw voeten er niet alleen verzorgd uitzien maar ook zacht aanvoelen. Het aanbrengen van strip lac behoort uiteraard ook de mogelijkheden.

Indien u problemen heeft aan uw tenen/voeten dan raden wij u aan om eens een pedicure behandeling te ondergaan. Klik hier voor meer informatie over de pedicure behandeling.